SRBENG
+381 64 011 05 05
+381 11 747 80 99
dr.svetlana.ivosevic@gmail.com
Placeholder Picture

Stomatološka ordinacija
Bella

Placeholder Picture
POČETNAO NAMAUSLUGEIMPLANTOLOGIJAKONTAKTPOŠALJITE SLUČAJ

O nama

Placeholder Picture
Placeholder Picture

Dr Svetlana Ivošević, specijalista oralne hirurgije


Rođena u Loznici, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju, nakon čega upisuje Stomatološki fakultet u Beogradu. Fakultet završava u predviđenom roku, nakon čega praktična stomatološka znanja i veštine usavršava u državnim i privatnim ordinacijama.

Nakon sticanja potrebnog iskustva, 2008. godine otvara privatnu stomatološku ordinaciju, koju sa uspehom vodi.

Vođena željom za dodatnim stručnim usavršavanjem, upisuje specijalizaciju iz oralne hirurgije na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Specijalističko usavršavanje sprovodi pod mentorstvom prof. dr Ljiljane Stojčev Stajčić i prof. dr Snježane Čolić. Početkom 2013 godine polaže specijalistički ispit sa najvišim ocenama.

Stručno usavršavanje nastavlja pohađanjem brojnih kurseva, u zemlji i inostranstvu, iz oblasti oralne hirurgije i implantologije.

Prateći najnovija svetska dostignuća u implantologiji, tokom 2015. bila je deo tima, na čijem čelu je bio prof. dr Zoran Lazić (Vojnomedicinska Akademija Beograd), koji je pokrenuo projekat uvođenja NAVIGACIONE IMPLANTOLOGIJE (Guided Surgery) u Srbiji!
Od tada svojim pacijentima pruža ovaj, najsavremeniji, najprecizniji i , za pacijenta, NAJKOMFORNIJI način ugradnje implantata!